Wie ben ik?

Om te worden wie je bent, moet je weten wie je bent.

Over mezelf

Ik ben Yati, geboren in 1988, en mama van Arnoode. Ik studeerde af als master moleculaire en fysiologische biologie in 2011. Naast mijn eigen praktijk werk ik reeds geruime tijd als leerkracht in het secundair onderwijs. Het begeleiden van tieners en jong-volwassenen in één van de meest woelige periodes in hun leven is één van de mooiste facetten van mijn job. Doorheen de tijd begon het dan ook te kriebelen om méér te kunnen bieden dan enkel een luisterend oor. Er was nood om een plaats te creëren waar mentale groei en bewustwording centraal staan. Door mijn eigen ervaringen met Bach bloesems, voelde ik dat de subtiele kracht van deze natuurlijke bloemenessenties dan ook niet mocht ontbreken. Zo werd Het Bloesemhuis geboren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewustwording

Inzicht

Innerlijke stem

Balans

Mijn missie

Graag ga ik samen met jou op weg om je bewust te laten worden van wie je echt bent. Ik help je om te leren luisteren naar je innerlijke stem zodat je op ieder moment gedurende je levenspad in je kracht kan staan en de harmonie en balans weet te bewaren.