Bach bloesem therapie

Het doorgronden en doorvoelen van onze persoonlijkheid om uit te komen tot de kern is een proces van loslaten: het afpellen van alle laagjes die we niet meer nodig hebben. Deze laagjes bevatten beperkende overtuigingen, conditioneringen, de programmering die we meekregen van  onze ouders en de maatschappij, trauma en traumareacties. Dit proces kan uitdagend zijn maar ook ongelofelijk mooi. Het leert je de belangrijkste persoon uit jouw leven kennen:
jouw authentieke zelf. 

Laat Bach bloesems je helpen om deze laagjes één voor één van je af te schudden zodat jouw essentie in het licht kan stappen. 

De essentie van mijn praktijk is bewustwording, bezield leven en groei.

Tijdens een eerste sessie gaan we via een intakegesprek op zoek naar negatieve gemoedstoestanden en hun oorsprong. Elk individu heeft zijn eigen karakter, dewelke overeenstemt met 2 tot 4 specifieke karakterbloesems. Op basis van de geboorteastrologie bepaal ik voor jou deze karakterbloesems alsook de energetische bloesemsporen die er aan gekoppeld zijn. Deze karakterbloesembepaling helpt met het doorgronden en doorvoelen van je persoonlijkheid om uit te komen tot de kern. Het geeft je een dieper inzicht in je sterktes maar ook in je zwaktes zodat je je functioneren op vlak van gemoedstoestanden beter kan begrijpen. Tot slot adviseer ik de Bach bloesems die de betrokken gemoedstoestanden terug in balans helpen brengen waardoor je beter de balans en de harmonie weet te bewaren.

De Bach bloesems die worden geadviseerd worden steeds individueel gekozen en aanbevolen volgens de orginele dosering van Dr. Bach.

Na een periode van 4 tot 6 weken vindt er een opvolggesprek plaats waarin we kijken welke noden er nog zijn. Het aantal opvolggesprekken is persoonlijk en voor iedereen anders.

Bach bloesems kunnen ondersteunen bij diverse situaties: verlegenheid, hooggevoeligheid, hyperactiviteit,  concentratieproblemen, moeilijkheden met leren, (faal)angsten, perfectionisme,  emotionele overdruk, stress, piekeren, moeheid, puberteit, overgang, verlies van een dierbare, burn-out, depressie, … .

N

Gids op je levenstocht

N

Spaceholder voor heling en bewustwording

N

Astrologisch Bach bloesemadviseur

Prijzen sessies

Intakeconsult
Prijs: 55 euro (excl. bloesems)

Opvolgconsult
Prijs: 40 euro (excl. bloesems)

 

"Ons zoontje van toen 1 jaar kon helemaal niet goed zelfstandig spelen, sliep slecht, hing enorm aan mij met de nodige driftbuien. Ik had er zelfs niet bij stil gestaan dat het anders kon, tot Yati ons heeft verder geholpen met de bach bloesems. Wauw !! Wat een wereld van verschil. We merkten na een paar dagen al direct verandering. Zoontje was veel minder hangerig, je zag hem openbloeien en meer zelfvertrouwen krijgen. Als we nu merken dat hij weer even uit balans gaat is Yati daar om ons te ondersteunen en krijgen we hem snel terug in balans met de juiste bloesems. Ik kan het alleen maar iedereen aanraden en ben heel blij dat we dit hebben ontdekt! "

– Iris VdS

"Dankzij het kundig advies van Yati is de rust in ons gezin teruggekeerd. Na mijn tweede bevalling kampte ik zelf met een postnatale depressie en hadden mijn beide zoontjes het moeilijk met tot rust komen en slapen. De oudste zocht ook naar zijn plekje in het gezin. De Bach bloesems die we op aanraden van Yati van Het Bloesemhuis namen zorgden vooral bij de kinderen heel snel voor een ommekeer. Al na enkele dagen sliepen de kindjes beter en kwam er wat meer rust. Bij mij had het wat meer tijd nodig maar ook voor mij zorgden de Bach bloesems voor rust waardoor ik het prille moederschap opnieuw als iets positief kon zien."

– Ilse L

Ik wil je laten weten dat Tisse al een paar weken goed slaapt. Ook van de juf hebben we gehoord dat hij op school veel rustiger is. Thuis merken we ook al meer zijn lieve en rustigere kant op. Hij lijkt het ook allemaal wat beter de relativeren dus momenteel zijn we heel tevreden.

– Marijke N

Na geruime tijd met de vingers in het haar gezeten te hebben over het gedrag van onze kleuter, kruiste Yati ons pad. We zijn bij haar langs geweest en werden warm onthaald. Yati nam de tijd om naar ons te luisteren en was oprecht geïnteresseerd in het verhaal dat we brachten. We voelden ons enorm gehoord en gesteund. Samen met ons ging ze op zoek naar de juiste bloesems voor ons zoontje. Niet alleen tijdens de afspraak, maar ook daarna nog. Yati is echt een ontzettend lieve en verstandige vrouw, die zoekt naar lichtpuntjes en deze feller wil (en kan!) laten schijnen.

– Sanne D

"Hey Yati, wou even laten weten dat we al een week geen Vinz meer in ons bed hebben. Meestal slaapt hij door. Is nog een enkele keer wakker geworden, maar we zijn voorlopig heel tevreden!"

– Stephanie V

Zowel mijn partner en ik zijn onder begeleiding van Yati geweest. Yati is 1 en al luisterend oor en kan heel goed voelen welke bloesems nodig waren voor elk van ons, en ons proces. Mijn partner kan beter voelen, is meer gezakt in zijn lichaam en zit minder in zijn hoofd. Ook zijn zelfvertrouwen ging er een flink stuk op vooruit en bloeide meer open. Ikzelf voel me rustiger, kan de dingen beter plaatsen (lees minder drama). Ik ben dankbaar dat de bloesems op ons pad kwamen, maar nog meer voor de "andere kijk" die Yati heeft en de manier waarop ze beslist welke bloesems er nodig zijn. Je kan zien en voelen dat dit haar passie is. Topmadam en dus zeker een aanrader.

– Tineke M